Tërmeti është ndjerë thuajse në gjithë territorin e vendit: nga Puka, Bulqiza, në Lezhë, Shëngjin, Durrës, Krujë, Tiranë, Elbasan dhe zonat përreth. Tërmeti ishte 5.2 ballësh i shkallës rihter ...