Etiketa: kuvendet-qytetare

Nga burgu në burg. Opozita në Kuvend kërkon të burgoset Etilda Gjonaj, ministre e Drejtësisë
(FOTO: PAmje nga salla e Kuvendit gjatë seancës Parlamentare sot)/ Gjatë seancës së sotme plenare në Kuvend, Partia Demokratike ka thërritur  në interpelancë m,ministren e Drejtësisë, zonja Eti...
Juria, në vend që të aplikohej në Drejtësi, po aplikohet në Politikë
Nga Laert Skiro/ Sot Partia Demokratike dhe aleatët  opozitarë që udhëheqin protestën popullore “Për Zgjedhje të Lira dhe të Ndershme” me qeveri teknike, kanë vendosur të krijojnë “Kuvendet Qyt...