Etiketa: lega

Bashkimi Evropian, reporteri i Shqipërisë në BE, Lega uron Bashën për ditëlindjen e PD
Eurodeputeti dhe reporteri i Shqipërisë në Bashkimin Evropian, David Lega ka uruar sot Lulzim Basha për 31-vjetorin e themelimit të PD. Me një postim në T witter, Lega shkruan se PD ka luajtur një...
Bomba kundër selisë së Legës në Treviso: Anarksitët marrin përgjegjësinë.
Donin te bënin masakër, anarkistët që atë pasdite kane marre përsipër venien e  dy bombave që ishin vendosur jashtë një dege të Legës në Treviso. Sepse bomba e parë, një bombë letre e thjeshtë ...