Kryeministri pritet të zgjidhet nga njëra prej dy partive populiste pas bisedimeve pozitive- Lëvizja Pesë Yjet (M5S) dhe Liga, kanë pak nga pak janë afruar drejt formimit të një qeverie që do t...