Etiketa: liria

Pse duhet të luftojmë për lirinë
Silvio Berlusconi  Ka disa data në historinë e njerëzimit që kane përfaqësuar edhe në mënyrë simbolike fundin e një epoke, të një mënyre të të menduarit, të një vizioni për botën dhe lindjen e ...
Thirrja për liri dhe një humor i zi me Ngjelën
Nga: Laert Skiro/ Humorin e Ngjelës po e quajëm ‘i zi’ sepse ka lidhje me kohën shumë tragjike te jetës së tij, me burgun 15 vjet në Spaç. Kështu sikurse edhe thirrja luftë “për çlirimin e vend...
​Franca lë të lirë Ramush Haradinaj. Sonte kthehet në Prishtinë
  Gjykata në Colmar të Francës ka vendosur që ta lirojë ish-kryeministrit Ramush Haradinaj. Mbi të rëndonin akuzat e autoriteteve të Serbisë për, siç thuhet, krime lufte të kryera në pe...