By Dan Cain/ The Sun Lisa Appleton ka marrë tipin e modelit të veshjes nga Rita Ora dhe ka krijuar luk-un e famshëm të një ‘European Music Aëards’. Ish pjesëmarrëse e kontestuar  në ‘Big Bro...