Etiketa: lufta-e-dyte

COVID-19 shkakton rënien e jetëgjatësisë, më të madhen prej Luftës së Dytë Botërore/ STUDIMI
Pandemia e koronavirusit ka shkaktuar rënien më të madhe të jetëgjatësisë prej Luftës së Dytë Botërore, ka treguar një studim i publikuar në revistën shkencore, International Journal of Epidemiolo...
Tiranë/ Gjendet një bombë e Luftës së Dytë Botërore , peshon 500 kg
Gjendet një bombë e Luftës së Dytë botërore në Tiranë. “Forcat tona xheniere, të cilat pas pak javësh festojnë 100 vjetorin e krijimit, rikonformojnë se FA janë etalon i përkushtimit dhe ...
Një bazë nëndetësesh e Luftës së Dytë po transformohet në qendrën më të madhe digjitale të botës.
Qendra më e madhe e arteve digjitale në botë po vjen në Francë, dhe kjo është ndoshta aty ku e prisni ju. Në vend të një përfytyrimi se ku vallë në një ndërtesë të re dhe me pajisje të reja,, qend...
Instituti Shtetëror për Krimet shpall 265 ‘ kriminelë lufte’, mes të cilëve edhe Sali Protopapa.
Janë 265 emra në listën e “personave përgjegjës për krimet e Luftës”, publikuar në librin “Krimet e komunistëve”, të studiuesit Çelo Hoxha, botim i Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e...