(FOTO: Ky ishte Pallati i Princ Vidit, i quajtur edhe 'Konaku' para bombardimit)/ Arkivat e fotografisë në Itali dhe Austri, kohët e fundit kanë zbuluar foto të panjohura mbi Luftën e Parë Botë...