-Prova e pilulës hidroksiklorurina filloi në Mbretërinë e Bashkuar- Prova e parë nëse dy ilaçe anti-malariike mund të parandalojnë Covid-19 ka filluar në Brighton dhe Oxford. Chloroquine, hy...