-Të dy u arrestuan në dhjetor të vitit 2017, ndërsa po punonin për një hetim mbi masakrën e 10 burrave dhe djemve që i përkisnin minoritetit te Rohingyas- U liruan këtë mëngjes dy gazetarët e a...