Ilir Meta- kryetar i Lëvizjes për Integrim, aleat kryesor i socialistëve të kryeministrit Rama në qeverisje dhe kryetar i Kuvendit, do të mbledhë sonte në ora 19.00 Kryesinë e Partisë. Kështu njof...