Mëlcia luan rol kyc ne funksionin fiziologjik te trupit. Ajo na shpeton nga helmet e perditshme dhe ndihmon tretjen e ushqimit. Eshte laboratori kryesor i perpunimit te lendes se pare. Nje melc...