(Në foto: Meta dhe Meti (Muhamet Veliu gazetar i TCH), duke u puthur nga Meta)/ Presidenti i Republikës, Ilir Meta, pas propozimit të papritur për mbajtjen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe ato ...