Etiketa: mynih

Shefi i Pentagonit, Mark Esper paralajmëron botën “Zgjohuni” para kërcënimit kinez.
  Kina ka vjedhur kapacitetet e Perëndimit, ka poshtëruar shtetet e kombeve më të vegjël dhe po kërkon “avantazhin me çdo mjet dhe me çdo çmim” tha sekretari i mbrojtjes i SHBA, Mark Esper...
Sekretari Pompeo dhe Ambasadori Grenell refuzojnë ta takojnë Kryeministrin Kurti
  Me deklaratat e tij të fundit për dy marrëveshjet e arritura me Serbinë, me insistimin e tij për tarifa ose reciprocitet, Kryeministri Kurti është futur në një kurs të konfrontimit direk...