Lideri i Koresë së Veriut, Kim Jong-un tha se ka anuluar të gjitha provat e raketave dhe se do të mbyllë pozicionet e provave bërthamore. "Nga data 21 Prill, Koreja e Veriut do të ndalojë prova...