Tashmë është në ditët e fundit formatimi i Njësisë Elite që do të godasë ‘të fortët’ dhe do të garantojë lirinë e individit e mbarëvajtjen e shtetit. Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, vizit...