Etiketa: north-carolina

Presidenti Obama pranon: “Fati i SHBA dhe i Botës është në fije të perit!”
President Barack Obama pas tetë vjet në Shtëpinë e Bardhë, ose njeriu më i pushtetshëm në botë, më në fund ka pranuar dje në North Carolina, se “fati i SHBA dhe i Botës ndodhet në fije të perit”....
Donald Trump, + shtatë pikë para Clinton në North Carolina
  Një sondazh i sapo publikuar i WRAl/Suvey USA poll" tregon së Donald Trump po kryeson në North Carolinan me shtatë pikë para Hillary Clinton:  51 për qind me 44 për qind që ka arritur Cl...