(FOTO nga New York Times)/ Nga: NYT dhe Veritas/ Djali i multimiliarderit Soros, Alex Soros, është takuar dhe fotografuar me zyrtarët më të lartë të shtetit në Kosovë para dy ditësh. Që nga Thaç...