Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, ka miratuar rritjen e pagës minimale të punonjësve në 30 mijë lekë. “Paga bazë minimale në shkallë vendi, e detyrueshme për t’u zbatuar nga çdo...