Etiketa: parashikimi

A nuk themi ‘gusht e gunë’!? Duket se moti do të pësojë ndryshime.
Edhe pse temperaturat do të vazhdojnë të jenë të larta, shirat lokalë do të bien në të gjithë vendin. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit gjatë pasdites së sotme dhe...
Deri më 20 Janar nën pushtetin e minus gradë. Ironia: “Lum kush të rrojë…”
/Nga: Veritas.com.al/ Temperatura të ulëta si këto që po përjetojmë, do të jenë me ne deri më 20 janar. Deri atë ditë çfarë do të ndodhë. Po shikojmë keq kudo, duhen edhe 11 ditë. Rrezikun q...