Etiketa: parlamenti-europian

PE dërgon në Tiranë zyrtarë të lartë, një ditë pasi OSBE dënoi ‘thirrjet politike për dhunë’ në protestë.
Parlamenti Europian ka vendosur që të dërgojë në Shqipëri një grup zyrtarësh të lartë pas krizës së shkaktuar me tërheqjen e mandateve parlamentare dhe dhunës së ushtruar në protestat e opozitës....
Parlamenti Europian: Tani udhëheqësi i UKIP kalon me Le Pen dhe Lega-n
Tre eurodeputetë britanike te partisë  euro-skeptike, përfshirë drejtuesin Gerard Batten, u bashkuan me grupin "Evropa e Kombeve dhe e Lirive" Nga: Franco Grilli - Mer, 16/01/2019 - 16:48 Tr...
Orban para Parlamentit Europian: “Ju po përjashtoni një komb që ‘luftoi kundër Bashkimit Sovjetik dhe “mbroni sistem të korruptuar”.
Parlamenti Europian voton me shumicë pro hapjes së procedurave kundër Hungarisë për shkak të shkeljeve të shtetit ligjor. Vendimin e fundit e merr Këshilli i Bashkimit Europian. Orban i lë të p...
Erdogan: Vota e Parlamentit Europian mbi Turqinë “nuk ka vlerë”.
( FOTO: Presidenti i Turqisë, Erdogan) Presidenti i Turqisë deklaroi të Mërkurën se vota që pritet nga Parlamenti Europian mbi ngrirjen e bisedimeve për anëtarësimin e Turqisë në BE, është “pa ...
Junker i BE propozon seli për ushtrinë Europiane
Bashkimi Europian ka nevojë për seli të Ushtrisë që të punojë  në dobi të force ushtarake të përbashkët, tha presidenti i Komisionit para anëtarëve të Parlamentit Europian në Strasburg. Jean-Cl...