Etiketa: peng

Kaos në Francë; dikush është marrë peng në supermarket, të shtëna me armë.
Një pengmarrje sapo ka ndodhur në një supermarket, sot e Premte, në Trèbes, Aude, mëson AFP nga burimet e saj. Sipas elementëve të parë të hetimit, një burrë “hyri në ora 11:15 am., në supermar...
I FUNDIT/ Ende nuk janë dorëzuar pengu dhe pengmarrësit në Velipojë/ UPDATED
    Policia ka njoftuar se që në mëngjes disa persona kanë marrë peng një burrë në Velipojë. Shkaku i pengmarrjes është një borxh i pashlyer i pengut ndaj pengmarrësve, prej 4 mijë ...