Etiketa: prokurore-e-pergjithshme

Arta Marku: Në gjueti të krimit zgjedhor para dhe pas datës 30!
Hetim i krimit para dhe pas 30 qershorit. Prokurorja e përgjithshme ka firmosur udhëzimin për prokurorët, për periudhën para dhe pas zgjedhjeve të 30 qershorit. Në udhëzimin e firmosur nga krye...
Cila është prokurorja e ‘Artë’?! Në 16 vjet firmosi vetëm një dosje hetimore
Sot, përmes konflikteve të ashpra politike, në Kuyvendin e Shqipërisë u zgjodh Prokurorja e Përgjithshme; ajo është Arta Marku. Deri më sot askush nuk e ka njohur, ndoshta vetëm pak njerëz në S...