Etiketa: protestues

Protestues nga Athina dhe nga Shkodra drejt Tiranës për në “Çadrën e Lirisë”.
(FOTO: Kreyetarja e Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi, mes protestuesve) Janë nisur nga Athina emigrantë shqiptarë për t’u bashkuar në protestën popullore të prirë nga opozita dhe që po vazhdon n...
Grevistët e Zharrzës nuk pranojnë kryetarin e Opozitës, Basha.
  (FOTO: Lulzim Basha mes grevistëve të urisë së Zharrëzës protestojnë para Ministrisë së Energjitikës)/ Grevistët e Zharrzës në Fier, që mbërritën në Tiranë dhe janë vendosur para seli...