Etiketa: rahman-perllaku

Ndahet nga jeta gjeneral Rahman Perllaku, 100 vjeç
Gjenerali Rrahman Parllaku është ndarë nga jeta të dielën në moshën 100-vjeçare. Në historinë e Shqipërisë ai është dëshmitar dhe protagonist i rëndësishëm i tri kohëve, i Luftës Nacionalçlirim...
FITIMTARI I TRE KOHËVE… GJENERAL PERLLAKU SOT 99 VJEÇ. Foto/
Nga: Luan Rama/Fb Jeta prej heroi e Gjeneral Rrahman Parllakut. Sot “Heroi i Popullit”, Gjeneral Rrahman Parllaku mbush 99 vjet jetë; jetë në luftë e përpjekje pafund, jetë në sakrifica e pr...