‘Sot ne i japim një fuqi të re ILD, duke i dhënë mundësi që të reagojë në mënyrë të menjëhershme ndaj vendimeve haptazi korruptive dhe kriminale të gjykatësve...’paralajmëroi kryeministri Rama gja...