Etiketa: reeker

Philip Reeker, SHBA e zhgënjyer, disa liderë evropian “kanë pikëpamje të shekullit të XIX”
Për Shtetet e Bashkuara është zhgënjyes fakti që Këshilli Europian nuk mundi të hapë negociatat e anëtarësimit për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Këtë qëndrim të Uashingtonit e bëri të qartë ...
Shtetet e Bashkuara: Opozita bëri atë që ‘nuk shpresuam të shohim’.
Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit për Çështjet Europiane, Philip Reeker ka reaguar edhe njëherë tjetër në lidhje me krizën politike në Shqipëri, duke deklaruar se bojkotimi i institucioneve nuk...