Etiketa: report-tv

Aventurat në Zgjedhje: “Report Tv” i Bolinos e nxjerr Rilindjen që “qeveris e vetme”
(FOTO: Carlo Bolino dhe Edi Rama)/ Nga: L. Skiroi/ Televizioni Report Tv i Carlo Bolinos, ka financuar një sondazh me emrin 'Piepoli' alias Report Tv dhe e ka nxjerr Rilindjen fituese në zgj...
Alarm për bombë në selinë e Report Tv. Mesazhi rezultoi fals
  Një alarm për bombë është njoftuar brenda redaksisë së televizionit informativ Report TV dhe gazetës Shqiptarja.com. Nuk dihen shkaqet e sakta të ngjarjes. Policia ka rrethuar zonën....