Teatri i Operës dhe Baletit ka njoftuar sot në rrjetet sociale  se artisti i famshëm i valles shqiptare, Rexhep Çeliku ka ndërruar jetë herët, rreth orës 04.00. “Lamtumirë korifeu i skenës, "sh...