Etiketa: rruget

Shqipëria mbyll kufirin edhe me Kosovën.
  Shqipëria mbyll përkohësisht kufirin me Kosovën. Në kuadër të masave kufizuese për përhapjen e koronavirusit Covid-19, qeveria shqiptare ka vendosur të mbyllë kufirin me Kosovën deri të ...
Një borë e fundshkurtit paralizoi rrugët e vendit.
Bora ka nisur dje në mbrëmje dhe deri sot në mëngjes ka mbuluar thuajse gjithë vendin. Efekti i parë i borës u ndie në rrugë fillimisht. Autoriteti Rrugor Shqiptar i Rrugëve ka bërë një pasqyrë të...
FOTO: Moti me shira në vend, shikoni si kanë nisur shembjet në rrugë.
Fotot që paraqesin gjendjen e rrugëve pas shirave të rëndë gjatë gjithë ditës, janë marrë në rrugët e Librazhdit e Përrenjasit. Rrëshqitja e dherave ose ka bllokuar ose ka ngushtuar rrugët. ...
Sot, edhe 22 mijë persona dhe 5 mijë makina më shumë se dje, në rrugët tona
Erdhi muaji i kthimit të emigrantëve për pushime. Ky është sa muaj i gëzuar aq edhe rëndues për popullsinë ‘gia’ me densitet të lartë në vendin tonë. Deri tani kanë hyrë nëpërmjet pikave të kal...
Sot nuk dilet me makinë nga Tirana; rrugët janë bllokuar
  Të gjitha rrugët që të çojnë në bregdet ose në zona të tjera turistike, janë të bllokuara. Autostrada Tiranë- Durrës është bllokuar që në mëngjes, edhe për shkak të një aksidenti që k...
Sot rrugët e Tiranës bllokohen përsëri; radha e Opozitës
Duke filluar nga ora 17:00 e ditës së sotme, disa segmente rrugore në Tiranë do të jenë të bllokuara për shkak të mitingut përmbyllës të Partisë Demokratike. Policia e kryeqytetit bën me dije a...
SOT PASDITE BLLOKOHEN RRUGËT E TIRANËS; POLICIA KËRKON MIRËKUPTIM
Policia Rrugore ka njoftuar publikun se: “Për shkak të mbylljes së fushatës elektorale të Subjekti Politik Partia Socialiste, duke filluar nga ora 17:00, deri në përfundim të aktivitetit, do të...
Trump sugjeron që të ndiqen “të gjitha rrugët” pas urdhrit të gjykatësit të Hawaii
Në një miting gjatë natës së të enjtes, Presidenti Trump reagoi ndaj gjykatësit të Hawaii qw ka ndaluar zbatimin e urdhrit ekzekutiv për hyrjen në Amerikë të emigrantëve nga vende me shumicë mysli...