Etiketa: russi

Rusia nis stërvitjen ushtarake më të madhen që ka ndodhur ndonjë herë. Gishti i drejtohet NATO-s.
Rusia nisi të Martën atë që e quaji stërvitje ushtarake më të madhe të parë ndonjëherë, me qindra mijëra rupa që do të marrin pjesë në stërvitje krahas me ushtarët kinezë në një manifestim force k...
Rusia: Lëvizjet e NATO-s në Evropën Lindore- një Kërcënim
Rusia e shikon vendosjen e trupave dhe forcave ushtarake të NATO-s  në shtetet Balltike, Poloni dhe Gjermani si një kërcënim, ka raportuar këtë të Enjte agjencia shtetërore e lajmeve e Rusisë. ...