Sadije Agolli është ndarë nga jeta sot në në mesditë moshën 76-vjeçare. Sadija është bashkëshortja dhe bashkëpunëtore e shkrimtarit të shquar shqiptar, Dritëro Agollit. Ajo ka ndërruar jetë dy ...