Një tjetër rrugë po shembet në Vlorë dhe sërish bëhet fjalë për një aks rrugor që mirëmbahet nga kompania “Salillari”. Në aksin nacional Vlorë – Orikum në vendin e quajtur “te Zhironi”, 7 km ...