Etiketa: shopping

Mjaft u ndjetë në faj: Shopping është terapeutik.
Shopping Redukton stresin, përmirëson autostimën dhe ju bën të dobësoheni. Për herë të parë, të mirat nga shopping janë vërtetuar shkencërisht. Shopping zbut ankthin, rrit autostimen dhe madje ...
Polonia firmos ligjin që ndalon ‘shopping’ ditën e Diele, për t’i dhënë më shumë kohë familjes.
Një ligj i ri tek i cili shpresohet se do të ndihmojë familjet polake që të qëndrojnë së bashku. Ligji që ndalon ‘shopping-un’ të dielën shpresohet se do t’u japë më shumë kohë edhe shitësve e pro...