Etiketa: thatcher

Liderja e populistëve gjermanë thotë se ‘ ‘Margaret Thatcher është modeli i rolit tim’.
Alice Weidel,  bashkë- lider e të ashtuquajturve populistë të Partisë anti- emigracion masiv Alternative For Germany (AfD) ka folur rreth frymëzimit të saj, Margaret Thatcher, dhe rreth shpresës s...
Ky është shekulli i Amerikës… Pse të burgosemi në një Europë burokratike?
Nga: Margaret Thatcher/* Por shqetësimi im kryesor është për Britaninë. Për shumë vite, vendi im përqafonte një qasje atlantiste, më shumë sesa një qasje kontinentale evropiane ndaj sigurisë. P...
Thatcher shpallet Gruaja më e fuqishme e 70 vjetëve të fundit
(FOTO: Margaret Thatcher) Margaret Thatcher ka kryesuar listën e grave më influencave gjatë 70 vjetëve, në  programit “Ora e Grave në BBC”. Anëtarët e jurisë theksuan se në këtë program nderohe...