Etiketa: tregim

Tregimi i ditës: Njeriu i mirë ‘fals’
Nga: Agim Xhafka/ Nuriu bridhte çdo mëngjes me një karrocë pazari në dorë. E tërhiqte nga shtëpia tek biblioteka. Pastaj tek berberi, shtyhej deri te stacioni i autobusit dhe ndalej nja dy orë ...
Tregim/ Nëse njeriu beson te Zoti, beson se ka njohur Luanin.
Nga: Agim Xhafka/ Kur mësova se Luani nuk jeton më është pak të them se m'u prenë gjunjët dhe gati u rrëzova. Ndjeva një trokth të fortë në zemër,lotët që nisën marshimin dhe çudi aq të madhe s...