Shtëpia e Bardhë publikoi një foto të presidentit Trump dhe ekipit të tij të sigurisë, fill pasi Irani sulmoi dy baza amerikane në territorin e Irakut, si shenjë hakmarrjeje për vrasjen e gjeneral...