Kryeministri Edi Rama ka mbledhur ambasadorët e vendeve mike me të cilët Shqipëria ka marrëdhënie diplomatike dhe i ka njoftuar mbi veprimin ‘antikushtetues’, siç e quan Rama, të presidentit Meta ...