Etiketa: turizem

Megjithatë, mbi 2 milion turistë kanë hyrë në Shqipëri nga janari në qershor 2019.
Edhe pse kriza e shkaktuar nga turbullirat dhe zjarrvëniet në rrugë gjatë protestave politike bëri të vetën, industria e turizmit mbijetoi në vendin tonë. Sipas statistikave, në 6 mujorin e fun...
Turizmi – Rekord me mbi 40 mijë qytetarë kosovar kaluan sot kufirin në Morin
Mbi 20 mijë automjete dhe 40 mije qytetarë të Kosovës kaluan Morinin mëngjesin e së shtunës, duke shënuar rekord në  fluksin më të madh të muajit gusht- raportoi Ora Neës. Falë masave të marra ...
​Në Theth, këto ditë të magjishme vere… FOTO.
Nuk mund të ketë gjë më të këndshme se të ndodhesh në Theh këto ditë të nxehta vere. Mes malesh, mesburimeve, brekut të lumit të kristaltë, nën hije me kroje dhe mes bujarisë së banorëve të Thehit...
Vijnë turistë nga blloku komunist:1960. SCAN zbulon pamje të rralla. VIDEO
(FOTO: Turistët sapo kanë zbritur nga autobuzi dhe po akomodohen në Hotel Dajti)/ Regjimi izolacionist komunist i Shqipërisë, kishte mbajtur të hapur një dritare shumë të vogël: Lidhjet me ato ...
Turizmi në Paris humb 1.5 milion turistë nga frika e terrorit në 2016; ekonomia humb 1.3 miliard euro.
  Parisi dhe rajoni rreth tij, gjatë vitit 2016 kanë humbur 1.5 milion turistë, veçanërisht turistë nga Lindja e Largët, të cilët qëndruan larg për shkak të frikës nga aktet terroriste. ...