Etiketa: turq

Demokracia dështon: Erdogan i xhindosur refuzon humbjen, urdhëron Stambollin të votojë sërish
(Foto: OZAN KOSE/AFP/Getty) Nga: BREITBART JERUSALEM ANKARA, Turqi (AP) - Autoriteti më i lartë i zgjedhjeve të Turqisë ka anuluar zgjedhjet për kryebashkiak të Stambollit, të fituara nga nj...
Një milionë emigrantë në Turqi marrin para ‘cash’ nga BE.
Zyrtarët thonë se Bashkimi Europian ka financuar projektin që siguron asistencë ‘cash’ për shumicën e familjeve në nevojë të refugjatëve në Turqi. Numri i përfituesve të fondeve ka arritur në 1 mi...
Gjermania i jep azil politik personelit ushtarak të Turqisë; ndizen gjakrat me Erdogan
Gjermania iu ka dhënë azil politik një numri ë personelit ushtarak turk dhe familjeve të tyre që mbanin  pasaportë diplomatike- raportoi media gjermane të hënën, duke pranuar tendosje të marrëdhën...