Etiketa: uragani-florence

Djali nga Karolina e Veriut i kërkon Donald Trump një përqafim pas Uraganit Florence
  ( FOTO: Presidenti Donald Trump përqafon një djalë të ri ndërsa shpërndan ushqime të paketuara në Tempullin e Kishës Baptiste në një zonë të ndikuar nga Uragani Florence, e mërkurë, 19 shtator 20...
Lë të paktën 5 të vdekur ndërsa uragani Florence vazhdon të godasë dy Carolinat
Miliona njerëz që u ndodhën në shtegun e stuhisë tropikale Florence u gjunjëzuan të Premten teksa stuhia monster preku Kartolinën e Veriut dhe të Jugut, duke shkaktuar inondata katastrofike, përmb...