Etiketa: ushtri

Për herë të parë në një shekull, rabinët do të shërbejnë në ushtrinë gjermane
Rabinët janë gati ti bashkohen radhëve të ushtrisë gjermane për herë të parë në 100 vjet, ndërsa Bundeswehri duket të zgjerojë kujdesin baritor për hebrenjtë në të gjitha shërbimet, mes sinjaleve ...
Rusia nis stërvitjen ushtarake më të madhen që ka ndodhur ndonjë herë. Gishti i drejtohet NATO-s.
Rusia nisi të Martën atë që e quaji stërvitje ushtarake më të madhe të parë ndonjëherë, me qindra mijëra rupa që do të marrin pjesë në stërvitje krahas me ushtarët kinezë në një manifestim force k...
Trump foli për ‘qetësi para furtunës’ pas takimit me ushtarakët.
Presidenti Donald Trump lëshoi një mesazh lakonik ditën e Enjte pas takimit me zyrtarët ushtarak të Shtëpisë së Bardhë, duke thënë rreth atij takimi “Ndoshta është qetësia para furtunës”, raporton...
Rusia: Lëvizjet e NATO-s në Evropën Lindore- një Kërcënim
Rusia e shikon vendosjen e trupave dhe forcave ushtarake të NATO-s  në shtetet Balltike, Poloni dhe Gjermani si një kërcënim, ka raportuar këtë të Enjte agjencia shtetërore e lajmeve e Rusisë. ...