Frrok Çupi/ Duket se të 28 liderët “liberalë” të BE u shpartalluan sapo dolën nga salla e një pallati të vjetër dhe elegant të stilit Venecian në Valletta. (Ose qëkur erdhën ishin në këtë gjendje)....