Etiketa: veritas

‘Veritas’ ekspozon aleatët Ilhan Omar në operacionin e votimit të Minesotës
Projekti Veritas ka publikuar rezultatet e një hetimi mbi pretendimet e manipulimit të votave nga mbështetësit e Demokratit Ilhan Omar në Minesota, një shtet kyç që trondit në zgjedhjet presidenci...
Project Veritas/ Twitter pranon ndalimin për llogaritë që shprehin interes në Zot, Armë dhe Amerika.
Inxhinieri që mbulon direkt rrjetin Tëitter , Pranay Singh pranon se do të ketë ndalim masiv të llogarive në Tëitter që shprehin interes në Zot, në Armë dhe në Amerika. Deklaratën e ka bërë gjatë ...