Etiketa: vittorio-sgarbi

Mesazhi i Vittorio Sgarbi-t pas tërmetit tragjik: Supet e maleve dhe supet e shqiptarëve nuk janë kërrusur kurrë
Pas tërmetit tragjik, bilanci i viktimave të të cilit sa vjen dhe rritet, në mbështetje të popullit shqiptar kanë qëndruar shumë figura të larta të politikës, kulturës, artit dhe publicistikës. ...
Kur utopia fshin historinë.
Nga: Vittorio Sgarbi  Mendoj me melankoli të pafund për Pekinin dhe Kinën, duke lexuar Tiziano Terzanin, dhe akoma më e fortë duhet të ketë qenë melankolia e tij duke jetuar Luftën e Vietnamit ...