(FOTO: Muret e fortesave, kullat dhe portat e qytetit janë qartësisht të dukshme- Fotot nga- SIA/EFAK/YPPOA)  Gazeta londineze “The Indipendent” ka dhënë lajmin e bujshëm të zbulimit të një qyt...