Etiketa: zgjedhjet-amerike

Amerikanët shmangin mbytjen e “anijes” në Gjykatën Supreme
/Veritas.com.al/ Amerikanët, me votimet e të Martës shmangën animin ekstrem majtas të Gjykatës Supreme, që do të kishte ndodhur sikur Hillary Clinton do të kishte fituar si Presidente ose sikur...
Trump- me plus 4 pikë mbi Clinton në Florida, ngjitet 19 pikë mes kubanëve
  Një sondazh i sapo kryer tregon se kandidati republikan, Donald Trump, ka përmirësuar pozicionin e tij në Florida dhe tani kryeson mbi kundërshtarëve  Hillary Clinton me katër pikë përpa...
Donald Trump kalon një pikë para Clinton/ Sipas sondazheve të ABC News, Washinton Post
Kandidati republikan Trump, kryeson mbi Hillary Clinton me një pikë përpara, sipas sondazhit kombëtar të kryer ngë ABC News dhe Washington Post. Lajmi ëhstë dhënë para pak minutave nga Breitbart N...
Zgjedhjet në Amerikë: Kush e fitoi Debatin Presidencial?
Nga Veritas.com.al/ Asnjë nga mediat, qoftë ato të shumtat që përkrahin Hillary Clinton, as ato në minorancë që qëndrojnë pranë Donald Trump, nuk kanë "rrëshqitur" akoma në nxitimin që do të is...