Etiketa: zharres

Grevistët e Zharrzës nuk pranojnë kryetarin e Opozitës, Basha.
  (FOTO: Lulzim Basha mes grevistëve të urisë së Zharrëzës protestojnë para Ministrisë së Energjitikës)/ Grevistët e Zharrzës në Fier, që mbërritën në Tiranë dhe janë vendosur para seli...
Grevistët e Zharrëzës mbërrijnë në Tiranë; të vuajturit në Ministri, jo Ministria te të vuajturit.
Udhëtimi  i grevistëve ka përfunduar; ata kanë mbërritur duke ecur më këmbë nga Fieri në Tiranë për tre ditë. Grevistët u mblodhën para Ministrisë së Energjetikës dhe kërkojnë takime me zyrtarët e...
Marshim për Drejtësi! Grevistët e grevës së urisë në Zharrës nisen më këmbë drejt Tiranës
  40 banorë të fshatit Zharrës që ndodhen prej ditësh në grevë urie kundër kompanisë Bankers Petrolium, janë nisur në këmbë nga Fieri për në Tiranë në atë që e kanë quajtur si "marshim për...
Shteti jo e jo, por as Kisha nuk tha një fjalë në meshën e Krishtlindjeve për grevistët në Zharrës që po luftojnë me vdekjen.
(FOTO: Pamje nga salla ku po zhvillohet greva e urisë në Zharr, Fier) Që prej 6 ditësh, banorët e Zharrësit kanë nisur një grevë urie  kundër punimeve të kompanisë ‘Bankers Petroleum” në Fier. ...