Rreth Nesh

Media Online. Mbartëse e informaimit dhe e opinionit; profesionale, e paanëshme, e shpejtë dhe e dobishme.

Veritas, shpirtin e ka te e vërteta; shembëlltyrën prej Veritas antike – Perëndi e të Vërtetës, mama e Virtytit në Mitologjinë Romake.

Jemi në epokën e re të Veritas