Etiketa: 100-dite

FOTO: 100 Ditët e Rezistencës anti- Socialiste në Venezuelë.
Të Dielën, opozita Venezueliane shënoi njëqind ditë që nga seria e protestave të përditshme kundër qeverisë socialiste, të nxitura nga përpjekja e dështuare  Gjykatës Supreme për të zëvendësuar As...
Trump: ‘100 ditët e administratës sime janë më të suksesshmet në historinë e vendit tonë’
Gjatë fjalimit të përjavshëm të të Premtes, President Trump tha se “Unë vërtet besoj se 100 ditët e administratës sime kanë qenë thuajse më të suksesshmet në historinë e vendit tonë”. “Miq të m...
100 ditët e para: Donald Trump ‘drejt një kampioni të lartë Tregtar’- Priebus
(FOTO: Presidenti Trump dhe shefi i stafit, Priebus)/  Shefi i stafit në Shtëpinë e Bardhë, Reince Priebus tha për ‘Breitbart News’ ekskluzivisht se beson se presidenti Trump ka arritur një ‘ka...
VIDEO: Donald Trump freskon para amerikanëve programin e tij nga Dita 1 deri te Dita 100
 (FOTO: Donald Trump, President i zgjedhur i Amerikës) Në një video të ekipit të tranzicionit, të publikuar dje, e Hëne, presidenti i zgjedhur Donald Trump freskoi edhe një herë kujtesën e popu...